غذای سنتی

لوبیا ماش

 

این خوراک خوشمزه یک غذای سنتی جنوبی است که به صورت ترید هم سرو می‌شود و به علت غنی بودن از پروتئین، فیبر و مواد معدنی که دارد یک غذای کامل محسوب می‌شود.

 

موادلازم:
– پیاز درشت یک عدد
– رب اناربه میزان لازم
– روغن زیتون
– زردچوبه و نمک به میزان لازم
– ماش (از شب قبل خیسانده شود)
– لوبیا چشم بلبلی(از شب قبل خیسانده شود)

طرز تهیه:
ابتدا پیاز خلالی شده را با روغن زیتون و زردچوبه کمی تفت دهید سپس لوبیا و ماش (به نسبت مساوی) که آب آن را دور ریخته‌اید را با آب و نمک بپزید و پیاز تفت داده شده را به آن اضافه کنید.حرارت را کم کنید تا جا بیافتد.
در پایان پخت، رب انار را اضافه کرده و سرو کنید.
در صورت تمایل می توانیدبه آن سبزی معطر و سیب زمینی هم اضافه کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *