مقاله

چه کنیم پنیرپیتزایی کشدارداشته باشیم

 

کمتر کسی هست که پیتزا دوست نداشته باشدمخصوصا اگر با پنیری مرغوب و کشدار درست شده باشد لذت‌بخش بودن آن چند برابر می شود.

نکاتی برای کشدار شدن بیشتر پنیر پیتزا:
* پنیر پیتزا را از فریزر بیرون بیاورید تا یخ آن باز شود و به دمای محیط برسد. با این کار پیتزا پس از پخت بهتر کش می‌آید.
* پنیر پیتزا را روی سس بریزید. حجم این پنیر باید زیاد باشد تا کشدار شود. تا اندازه‌ای که ۹۰ درصد مقدار پنیر باید زیر مواد باشد و ۱۰ درصد دیگر روی مواد. می‌توانید از ترکیب پنیر گودا هم استفاده کنید.
* برای پخت پیتزا به طور دقیق نمی‌توان گفت پیتزا در چه دما و چه مدت زمانی آماده می‌شود چون نوع فر کاملا در این کار اثرگذار است و بنابراین چنانچه پیتزای شما خوب درنیاید می‌توانید با کم و زیاد کردن دمای فر و مدت آن نقطه ذوب پنیر را با توجه به نوع فر خود به دست آورید و از آن به بعد دمای خود را روی همان تنظیم کنید، اما اغلب پنیر در فر ریلی استاندارد در دمای ۲۷۰ درجه و زمان ۷ دقیقه پخته می‌شود.
* رشته‌های پنیر پیتزا به دو نوع ریز و درشت در بازار وجود دارد ولی شما موقع استفاده از پنیر را به طور کامل نرم کرده و روی پیتزا بریزید این کار سبب می‌شود پنیر بهتر و به طور یکنواخت باز می‌شود.
* روی خمیر را با پنیر پیتزا بپوشانید این کار سبب می‌شود مواد از خمیر جدا نشود و پنیر هم بهتر باز شود.
* موادی مانند گوجه فرنگی را که در لایه آخر قرار می‌دهیم خیلی نباشد و یا حلقه‌های بزرگ نگذارید چرا که این کار مانع عبور حرارت می‌شود و پنیر به صورت یکسان باز نمی‌شود امکان دارد قسمتی سوخته و قسمتی هنوز خام باشد و همین‌طور وجود گوجه و یا دیگر مواد تر زیاد باشد امکان دارد روی پیتزا آب بیندازد.
* قدری آب روی پنیر اسپری کنید این کار سبب می‌شود رطوبت پنیر قدری بیشتر شود و کش پنیر خود را بهتر نشان می‌دهد.
* حتما قبل از قرار دادن پیتزا داخل فر، فر به طور کامل داغ باشد در غیر این صورت امکان دارد خمیر خشک شود ولی پنیر هنوز باز نشده باشد.
* هنگامی که روی پنیر نقطه‌های ریز طلایی به وجود آورد و به اصطلاح گل بیندازد، پیتزای شما آماده است یکی از نشانه‌های با کیفیت بودن پنیر پیتزا گل پنیر هست که نقطه‌های ریز طلایی یا قهوه‌ای روشن باشد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *