این سالاد یکی از سالادهای پُرطرفدار و محبوب جهان است و یک پیش غذای خوشرنگ و خوشمزه و مجلسی برای روی میز پذیرایی است. سالاد تبوله یکی از انواع سالادهای عربی بوده و اصالتاتش به کشور لبنان تعلق دارد.
مواد لازم:
– پیازچه: نصف لیوان
– جعفری: یک و نیم لیوان
– گوجه فرنگی: دو عدد
– خیار: یک عدد
– بلغور: نصف لیوان
– آبلیمو: سه قاشق غذاخوری
– روغن زیتون: سه قاشق غذاخوری
– آب جوش: سه چهارم لیوان
– نمک و فلفل سیاه: به میزان لازم
طرز تهیه:
قبل از هر چیز بلغور را در ظرفی با یک قاشق غذاخوری روغن زیتون مخلوط کرده و کمی آب جوش روی آن ریخته و به مدت پانزده دقیقه کنار میگذاریم. در این فاصله جعفری و پیازچه را ریز خرد میکنیم سپس خیار را به صورت نگینی و مکعبی خرد می کنیم. حالا گوجه فرنگیها را ریز برش می زنیم. در این مرحله بلغور را که کنار گذاشته بودیم آبکش میکنیم و در ظرفی با همه مواد سالاد مخلوط میکنیم و نمک و فلفل و آبلیمو می ریزیم و دو قاشق روغن زیتون باقی مانده را روی سالاد میریزیم و خوب مخلوط می کنیم تا کاملا طعمدار شوند.
سالاد تبوله شما آماده است. نوش جان