دسته‌بندی نشده

نان لقمه‌ای بروکلی

 

این نان لقمه‌ای با عطر وطعم بروکلی با رنگ سبز زیبا گزینه ای مناسب برای میان وعده و یاصبحانه به همراه پنیر ومرباست.

مواد لازم:
– آرد گندم : صد گرم
– بادام: صد گرم
– آرد چند منظوره: دویست گرم
– بروکلی: یک عدد
– تخم مرغ: چهارعدد
– بیکینگ پودر: یک قاشق چایخوری
– نمک: یک قاشق چایخوری
– تخم کدو: در صورت تمایل و برای تزئین

طرز تهیه:
برای شروع بروکلی را بعد از شستن خرد کنید و در مخلوط کن بریزید. بعد از ریز شدن بروکلی آن را در ظرفی بریزید. حالا بادام را توسط مخلوط کن یا غذاساز حسابی ریزکرده و با بروکلی و تخم مرغ مخلوط کنید و آردها ، بیکینگ پودر و نمک را هم اضافه کنید و هم بزنید.
در این مرحله فر را با دویست درجه سانتیگراد روشن کنید تا گرم شود.
کف سینی فر کاغذ روغنی بکشید و قاشق قاشق از مواد را با فاصله روی کاغذ روغنی بریزید و در پایان کمی تخم کدو روی نان ها بپاشید. نان‌ها را به مدت سی دقیقه در فر بپزید. نوش جان

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *