چاشنی, سس

سُس گواکاموله

 

گواکاموله نوعی سُس مکزیکی و یک چاشنی خوشمزه و پرطرفداره که با آووکادو درست می شود و ظاهر جذابی هم داره و خیلی راحت می توانید در منزل آماده اش کنید و به همراه غذا سرو کنید.

 

مواد لازم:
– سیر: ۱ حبه خرد شده
– گشنیز: ۱ فنجان
– لیموترش: ۱ عدد
– آووکادو: ۱ عدد کاملا رسیده
– پیاز: ۱ عدد کوچک
– گوجه فرنگی: ۱ عدد کوچک

طرز تهیه:
برای شروع ابتدا آووکادو را داخل غذاساز پوره کنید حالا سیر ، گشنیز ، لیموترش و کمی نمک اضافه کنید و دوباره با غذاساز مخلوط کنیدتا یکدست و کرمی شود و در ظرفی بریزید و پیاز و گوجه فرنگی ریز خرد شده را اضافه کرده و دوباره مخلوط کنید.
در پایان سُس گواکاموله را در یخچال قراردهیدتا به خوبی خنک و مزه دار شود.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *