غذای ملل

نان هندی

 

این نوع نان یکی از نان های معروف و خوشمزه ی هند است که روش تهیه آسانی هم دارد و به راحتی می توانید در خانه درست کنید و در کنار انواع غذا و سوپ میل کنید.

مواد لازم:
– روغن: یک پیمانه
– شکر: سه قاشق غذاخوری
– آب ولرم: یک پیمانه
– مایه خمیر: یک قاشق غذاخوری
– آرد: سه پیمانه
– پنیر چدار رنده شده: یک و نیم پیمانه
– نمک: یک چهارم قاشق چایخوری

طرز تهیه:
برای پخت این نان لذیذ ابتدا مایه خمیر را با آرد و شکر و نمک مخلوط می‌کنیم و روغن و آب را اضافه می‌کنیم و خوب هم می زنیم تا خمیری یکدست حاصل شود. خمیر را نیم ساعت استراحت می دهیم تا خوب پف کرده و حجمش دو برابر شود.
بعد از این مدت گلوله‌های کوچک از خمیر را با پنیر چدار رنده شده پُر میکنیم و داخل سینی فر که آرد پاشی کردیم با فاصله می‌چینیم و درون فر که از قبل با حرارت متوسط گرم شده تا زمان طلایی شدن می پزیم.
به همین راحتی نان هندی شما آماده شد. نوش جان

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *