کوکو سیب زمینی یکی از غذاهای خوشمزه و پرطرفداره که خیلی آسان آماده می شود ولی برای تهیه این غذای لذیذ باید نکاتی را رعایت کنید تا کوکوی شما به ماهیتابه نچسبد.
* دلایل چسبیدن کوکو سیب زمینی به ماهیتابه:
– آب داشتن مواد کوکو – مناسب نبودن ماهیتابه – داغ نشدن روغن – کم بودن مقدار آرد و تخم مرغ
* توصیهها:
– بهتر است از ماهیتابه تفلون و نچسب استفاده کنید.
– برای سرخ کردن کوکو میتوانید از روغن زیتون استفاده کنید زیرا خاصیت پیشگیری از چسبندگی دارد.
– در صورت استفاده از روغنهای دیگر اجازه دهید روغن کاملا داغ شود و سپس برای سرخ کردن استفاده کنید.
– بهتر است کوکو را سریع جابهجا کنیم که کمتر بچسبد.
– درون مواد کوکو نباید آب باشد.
– در صورت کم بودن آرد و تخم مرغ، کوکو سیب زمینی به ماهیتابه میچسبد، پس در صورت چسبیدن کوکو میتوانید یک تخم مرغ یا کمی آرد به مایه کوکو اضافه کنید.
– برای مقابله با چسبیدن کوکو به ماهیتابههای آلومینیومی یک لایه نازک روغن آفتابگردان داخل ظرف بریزید، سپس یک نوک انگشت نمک به آن اضافه کرده و در تمام سطح ماهیتابه پخش کنید.
– اگر از ماهیتابه آلومینیومی استفاده می کنید داخل ماهیتابه روغن ریخته و سپس مقدار کمی سرکه سیب اضافه کنید. لازم است که سرکه سیب به آرامی داغ شده و قبل از شروع پخت مواد غذایی به طور کامل تبخیر شود.
* علت چسبیدن کوکو سیب زمینی به دست:
گاهی کوکو سیب زمینی به خصوص کوکو تهیه شده با سیب زمینی پخته به دست میچسبد، برای جلوگیری از چسبیدن کوکو سیب زمینی به دست میتوانید یک کاسه کوچک آب کنار دست خود قرار داده و دستتان را کمی خیس کرده و سپس مقداری از مایه کوکو برداشته و شکل دهید و داخل روغن بریزید، همچنین میتوانید از قاشق استفاده کرده و مایه کوکو را با قاشق درون روغن ریخته و شکل بدهید.