کیک و شیرینی

شیرینی کنجدی

 

شیرینی کنجدی یک شیرینی خاص و خوشمزه است که کنجد بو داده طعم بی نظیری به آن می دهد. پس دست به کار شوید و این شیرینی دوست داشتنی را درست کنید.

مواد لازم:
– یک عدد : تخم مرغ
– نصف قاشق چایخوری : وانیل
– یک پیمانه : شکر قهوه‌ای
– یک پیمانه : کنجد بو داده
– نصف پیمانه : آرد
– یک قاشق مرباخوری : بکینگ پودر
– صد و بیست گرم : کره آب شده
– یک چهارم قاشق چایخوری : نمک

طرز تهیه:
تخم مرغ را با همزن به همراه شکر و کره کاملا مخلوط می‌کنیم و نمک، وانیل و کنجد را اضافه کرده و هم می زنیم سپس آرد را در چند مرحله اضافه و خوب مخلوط می کنیم تا خمیری لطیف و یکدست حاصل شود.
بعد از چرب کردن سینی فر تکه های کوچک از خمیر را بر می داریم و به صورت دلخواه شکل داده و در سینی فر می چینیم و سینی را درون فر که از قبل با دمای صد و هشتاد درجه‌ی سانتیگراد روشن کردیم به مدت ده دقیقه قرار می دهیم.
نوش جان

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *