اگر از طرفداران غذاهای تند و آتشین هستید این غذای ساده و خوشمزه را امتحان کنید حتما عاشقش میشوید. پوکورا یک کوکوی لذیذ و محبوب خوزستانی است و گزینه خوبی برای پیش غذا یا شام است.
مواد اولیه:
– زرد چوبه : به مقدار لازم
– آب : یک استکان
– زعفران آب کرده : یک قاشق غذاخوری
– آرد نخود : دویست گرم
– تره : یک فنجان خرد شده
– تخممرغ : دو عدد
– نمک : به مقدار لازم
– فلفل قرمز : دو سوم قاشق چایخوری
– فلفل سیاه : به مقدار لازم
طرز تهیه:
ابتدا آرد نخود را با آب کاملا مخلوط کنید و تره ، زعفران آب کرده ، تخم مرغ ، فلفل قرمز ، زردچوبه ، فلفل سیاه و نمک را هم اضافه کرده و خوب مخلوط کنید
حالا درون ماهیتابه روغن بریزید و بعد از داغ شدن روغن همه ی مواد کوکو را درون ماهیتابه ریخته و دو طرف آن را سرخ کنید. در صورت تمایل می توانید مواد کوکو را قاشق قاشق درون ماهیتابه بریزید و تک تک سرخ کنید.
در پایان در ظرف مناسبی به همراه کاهو و خیار شور و گوجه فرنگی سرو کنید.
نوش جان