کیک و شیرینی

کیک گیلاس

 

کیک ها با انواع زیادی که دارند درطعم ها ومزه های متنوعی تهیه می شوند.کیک گیلاس هم یکی ازانواع کیک های میوه ای است که بسیارخوشمزه باعطر وطعمی دوست داشتنی است.

مواد لازم:
– آرد شیرینی پزی : هفتاد و پنج گرم
– گیلاس: سیصدگرم
– خلال بادام: پنجاه گرم
– آرد ذرت: هفتاد و پنج گرم
– شیر: چهار قاشق غذاخوری
– کره: صدو هفتادگرم
– تخم مرغ: سه عدد
– شکر: صد و هشتاد گرم

طرز تهیه:
ابتدا گیلاس ها را دو نیم کرده و هسته آن را خارج کنید و در ظرفی مقداری آرد ریخته و همه گیلاس ها را به آرد آغشته کنید.
حالا در یک کاسه کره و شکر را با همزن برقی تا زمانی که پفکی و سفید رنگ شود هم بزنید.در یک کاسه دیگر تخم مرغ ها را هم تا زمان پف کردن، با همزن برقی بزنید و بعد به مخلوط کره و شکر اضافه کنیدو مجددا همه مواد را هم بزنید حالا همزن برقی را کنار گذاشته و خلال بادام و شیر را به مواد اضافه کنید و با قاشق یا لیسک مواد را خوب مخلوط کنید.
در این مرحله بعد از الک کردن و مخلوط کردن هر دو نوع آرد آن ها را به تدریج به مواد کیک اضافه کرده و کاملا مخلوط کنید تا یکدست شوند. حالا گیلاس ها را اضافه کنید و به آرامی هم بزنید.
در پایان قالب کیک را چرب کنید و مواد کیک را درون قالب بریزید و به مدت پنجاه دقیقه در فر که از قبل با دمای صد و هشتاد درجه سانتیگراد داغ شده بپزید.
بعد از پختن و خنک شدن کیک گیلاس را در ظرف مناسبی قرار داده و با پودر قند یا مربای دلخواه تزئین و سرو کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *