غذای ملل

مرغ و سیب زمینی

 

در اینجاروش پخت یک غذای پرطرفدار جهان را می خوانیدکه فوق العاده خوشمزه و لذیذ است.حتماعاشق این غذابا عطرو طعم فوق العاده خواهید شد.

مواد لازم:
– پیاز: یک عدد
– خامه پرچرب: یک و نیم پیمانه
– تخم مرغ: دو عدد
– سینه مرغ: سه عدد خرد شده
– روغن زیتون : به میزان لازم
– سیب زمینی: چهار عدد
– گوجه فرنگی: یک عدد حلقه ای برش خورده
– پودرکاری: یک قاشق چایخوری
– پنیر گرویِر یا موزارلا رنده شده : یک پیمانه (صد و بیست گرم)
– نمک، فلفل سیاه و فلفل قرمز: به میزان لازم
– مخلوط سبزی های معطر و خشک( ریحان، ترخون، پونه کوهی ، مرزه، روزماری، مرزنجوش ، برگ بو و آویشن) : دو قاشق غذاخوری

طرز تهیه:
ابتدا در یک ماهیتابه مخصوص فر روغن زیتون ریخته و پیاز خرد شده را تفت می دهیم.
در این فاصله سیب زمینی ها را به صورت حلقه ای برش زده و با کمی نمک و فلفل درون ماهیتابه حاوی پیاز می چینیم.
سینه های خرد شده ی مرغ را هم جداگانه با کمی روغن زیتون تفت می دهیم.
سپس سینه های خرد شده ی مرغ را روی سیب زمینی ها می چینیم و روی آن مقداری نمک و فلفل قرمز می پاشیم.
در این مرحله دو عدد تخم مرغ ، نمک ، پودر کاری،خامه پرچرب و سبزی های خشک را با هم خوب مخلوط می کنیم تا کاملا یکدست شوند و روی مرغ و سیب زمینی می ریزیم.
در پایان روی ظرف را فویل کشیده و درون فر که از قبل با دمای دویست درجه سانتیگراد یا سیصد و نود درجه فارنهایت داغ شده به مدت چهل دقیقه قرار می دهیم. درآخر ظرف را از فر خارج کرده، پنیر رنده شده و گوجه های حلقه شده را روی آن می ریزیم و دوباره به مدت ده دقیقه بدون فویل در فر می گذاریم.


این غذای خوشمزه آماده شد نوش جان

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *