شکشوکه یک غذای خوشمزه و لذیذ و در عین حال بسیار مغذی عربی است که خیلی ساده و راحت آماده می شود و با عطر و طعم دلپذیر برای همه وعده های غدایی مناسب است.
مواد لازم برای سه نفر:
– سیر: چهار حبه
– فلفل هالوپینو: یک عدد
– گوجه کنسروی: یک قوطی
– فلفلدلمهای قرمز: یک عدد
– پنیر فتا: دو قاشق غذاخوری خرد شده
– پودر زیره: یک قاشق چایخوری
– پاپریکا دودی: یک قاشق غذاخوری
– فلفل قرمزتند: یک چهارم قاشق چایخوری
– تخممرغ: شش عدد
– پیاز زرد: یک عدد متوسط
– روغن زیتون: دو قاشق غذاخوری
– گشنیز یا جعفری خرد شده: یک چهارم پیمانه
– نمک: یک قاشق چایخوری
طرز تهیه:
ابتدا تمام سبزیجات را خرد و آماده کنید حالا در ماهیتابهای بزرگ و نچسب روغن زیتون را حرارت دهید تا خوب گرم شود سپس فلفل هالوپینو، پیاز و فلفل دلمه قرمز را اضافه کنید و چند دقیقه تفت دهید تا نرم شوند. فلفل قرمز تند، زیره،پاپریکا دودی،سیر و نمک را هم اضافه کنید و سه دقیقه دیگر تفت دهید. بعد از این مدت حرارت را کم کرده و گوجههای کنسروی را با آب آن اضافه کنید و هم بزنید بعد از پانزده دقیقه پنیر فتا را اضافه کنید. بعد از این مرحله برای اضافه کردن تخم مرغ گودی هایی را روی غذا ایجاد کنید و یکی یکی تخم مرغ ها را در آن گودی ها بشکنید. در پایان درب ماهیتابه را گذاشته و اجازه دهید سفیده تخم مرغ بپزد ولی زرده شُل بماند.
شکشوکه شما آماده است با نان دلخواه سرو و نوش جان کنید.
نکته:
در صورتی که گوجه کنسروی در دسترس نداشتید، گوجهفرنگی را کمی در آب پخته و و خنک کنید سپس پوست آنها را جدا کرده و گوجه را در غذا استفاده کنید.