شاید شما هم از آن دسته افرادی باشید که به مشکل پف نکردن کیک خانگی برخورد کرده باشید ولی بهتره بدانید با رعایت نکاتی که اشاره خواهد شد کیک شما به خوبی پف خواهد کرد:
* فر را بیست دقیقه قبل از استفاده در دمای صد و هفتاد درجه روشن کنید تا فر به خوبی داغ شود.
* در زمان پخت کیک به هیچ عنوان در فر را باز نکنید چون مانع پف کردن کیک میشود.
* قالب مناسب انتخاب کنید چون اگر مواد اولیه کیک نسبت به قالب کیک کم باشد کیک خوب پف نمیکند.
* سفیده و زرده تخم مرغ را به دقت از هم جدا و مقداری شکر به سفیده تخم مرغ اضافه کنید و با همزن هم بزنید. باید توجه داشته باشید که جهت هم زدن نباید تغییر کند و تا آخر در یک مسیر هم زده شود.
* دقت کنید میزان روغن زیاد نشود چون پف کیک را میگیرد.
* قبل از پخت کیک تمام مواد را نیم ساعت در دمای محیط نگهداری کنید.
* از بکینگ پودر سالم و تازه استفاده کنید.
* برای این که کیک اسفنجی شود و خوب پف کند باید آردی را که استفاده میکنید چند بار الک کنید و بهتر است بکینگ پودر را ابتدا به آرد اضافه کنید و سپس با هم از صافی عبور دهید تا آرد کامل باز شود.
* باید تمام مواد را هنگام هم زدن به یک جهت هم بزنید زیرا یکی از مهمترین دلایل پف نکردن کیک هم زدن آن در جهتهای مختلف است.
* هنگام هم زدن شکر و زرده تخم مرغ به رنگ آن توجه کنید و وقتی رنگ آن بین سفید و کرمی شد دیگر هم نزنید.