این یک غذای خاص و بسیار پر فایده است چرا که بلغور به طرز شگفت انگیزی مغذی است و خواص فراوانی دارد از جمله بهبود هضم، تحریک رشد و تکامل، تقویت گردش خون، کمک به خواب، جلوگیری از بیماری های مزمن و محافظت از سیستم ایمنی و … . نخود هم بسیار پرفایده است از جمله خواص نخود میتوانیم به تنظیم سطح قند خون، کمک به کاهش وزن، افزایش سلامت دستگاه گوارش، بهبود سلامت قلب و پیشگیری از سرطان اشاره کنیم. پس این غذای فوق العاده را از دست ندهید.
مواد لازم:
بلغور: ۱ فنجان
روغن زیتون: ۲ قاشق غذاخوری
گوجه فرنگی گیلاسی: ۲۰۰ گرم
ریحان تازه: کمی
نخود پخته: ۱ لیوان
نمک و فلفل سیاه: به مقدار لازم
طرز تهیه:
برای شروع ریحان و گوجه گیلاسی را خرد کرده و به نخود پخته اضافه کنید سپس بلغور را که از قبل به مدت یک ساعت در آب جوش خیسانده اید به مواد اضافه کنید. حالا روغن زیتون، نمک و فلفل را اضافه و مخلوط کنید.
در صورت تمایل می توانید یک سوم فنجان برنج پخته هم به مواد اضافه کنید.
نوش جان