سوسیس بندری یکی از انواع غذاهایی است که محبوبیت زیادی بین ایرانی ها دارد. این غذای خوشمزه یکی از غذاهای جنوب کشورمان است. اگر می خواهید از عطر و طعم لذیذ این سوسیس بندری لذت ببرید همین حالا دست بکار شوید و آن را برای خانواده درست کنید.
مواد لازم :
– پیاز : ۴ عدد
– سس کچاپ:۱ قاشق غذاخوری
– پودر پاپریکا:۱ قاشق چایخوری
– رب گوجه فرنگی:۲ قاشق غذاخوری
– پودر سیر: نصف قاشق چایخوری
– سوسیس بندری : ۴ عدد
– روغن: به مقدار لازم
– نمک: به مقدار لازم
– فلفل سیاه : به مقدار لازم
– فلفل قرمز: به مقدار دلخواه
– پودر پیاز:۱ قاشق چایخوری
طرز تهیه:
برای شروع ابتدا پیازها را پوست گرفته و خرد کنید. سپس سوسیسها را به صورت اریب یا حلقه ای خرد کنید. در ماهیتابه ای مناسب پیاز خرد شده را با مقداری روغن تا زمانی که پیاز نرم و شفاف شود تفت دهید. بعد از اینکه پیاز را تفت دادید از تابه خارج کنید و کنار بگذارید.
حالا نوبت سرخ کردن سوسیس است. سوسیس ها را با حرارت زیاد ولی به مدت کم سرخ کنید و کنار بگذارید (در صورت تمایل می توانید سوسیس ها را آبپز کنید).
در این مرحله رب گوجه فرنگی را با کمی روغن در ماهیتابه تفت دهید تا خامی آن گرفته شده و عطر و طعم آن بلند شود. سپس بقیه مواد را به ماهیتابه اضافه کنید و چند دقیقه دیگر تفت دهید تا مواد خوب مخلوط شوند.
در پایان یک لیوان آب جوش به ماهیتابه حاوی رب و مواد اضافه کنید و مخلوط کنید حالا پیاز و سوسیس را که کنار گذاشته بودید به مواد اضافه و حرارت را کم کنید تا یک ربع دیگرغذا جا بیفتد.سوسیس بندری شما آماده است در ظرفی مناسب به همراه خیارشور، ترشی، گوجه فرنگی و نان ساندویچی سرو و نوش جان کنید.