غذای ملل

راتاتویی بادمجان

راتاتویی یک غذای خوشمزه با عطر و بوی عالی است که فقط با سبزیجات پخته می شود وخیلی سریع آماده می شود. راتاتویی بادمجان قدیمی ترین ومشهورترین غذای فرانسوی بوده و ماده اصلی آن بادمجان است.

 

مواد لازم:

>> سیر تازه: ۲ حبه

>> گوجه فرنگی خرد شده: ۱ پیمانه

>> روغن زیتون: ۲ قاشق چای خوری

>> بادمجان خرد شده: ۲ پیمانه

>> پیاز خرد شده: نصف پیمانه

>> فلفل دلمه ای خرد شده: نصف پیمانه

>> سبزیجات معطر: نصف پیمانه

>> نمک و فلفل: به مقدار لازم

>> آب: به مقدار لازم

 

طرز تهیه:

برای شروع در یک ماهیتابه روغن زیتون را با حرارت متوسط گرم کرده و بعد از گرم شدن روغن زیتون سیر را درون آن  تفت می دهیم تا حدی که کمی طلایی شود(حرارت را زیاد نکنید چون روغن زیتون زود می سوزد).

در این مرحله سبزیجات معطر را اضافه می کنیم تا عطر آن از همان ابتدا در غذا پخش شود. فلفل دلمه ای، بادمجان و گوجه فرنگی و بقیه مواد لازم را هم مرحله به مرحله اضافه کرده و تفت می دهیم و در انتها آب را اضافه کرده و کمی تفت می دهیم سپس حرارت را کم کرده و درب ظرف را می بندیم واجازه می دهیم تا به مدت ۲۰ دقیقه بخار پز شود.غذای رژیمی خوشمزه شما برای سرو آماده است. نوش جان

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *