نان موز یکی از نان های خوشمزه و خوش عطر آمریکایی است که طرفداران زیادی دارد. ازاین نان طعم دار وشیرین می توانید در وعده صبحانه، عصرانه، حتی میان وعده و دورهمی ها همراه با چای یا قهوه استفاده کنید.
نان موز تقریباً شبیه کیک بوده و با طعم شیرین و بافت نرم و لطیف خود بسیار لذیذ وهمچنان بهترین و محبوب ترین است.
این نان خوشمزه و مقوی سرشار از پتاسیم است و برای کودکان که در سنین رشد هستند گزینه ای عالی است.
پخت نان موز بسیار راحت بوده و پیچیدگی خاصی ندارد پس دست بکار شوید و این نان دلچسب را برای عزیزانتان آماده کنید.
مواد لازم:
>> شکلات تلخ: نیم پیمانه
>> کره : یک چهارم پیمانه
>> گردو: نیم پیمانه
>> آرد: ۱ پیمانه
>> تخم مرغ: ۳ عدد
>> موز: ۴ عدد
>> شکر قهوه ای: ۱ پیمانه
>> ماست: یک سوم پیمانه
>> بکینگ پودر: یک و نیم قاشق چایخوری
>> نمک: سه چهارم قاشق چایخوری
>> کشمش و دارچین: در صورت تمایل
طرز تهیه:
برای شروع شکر قهوه ای، ماست و کره را در کاسه ای مناسب با درجه ی پایین همزن برقی چند دقیقه هم می زنیم وتخممرغها را یکی یکی اضافه می کنیم و دوباره هم می زنیم و همزن برقی را کنار می گذاریم. در ادامه آرد، بیکینگ پودر ونمک را درظرفی مخلوط می کنیم وبه بقیه مواد اضافه وبا قاشق هم می زنیم. سپس موزها را با چنگال له کرده و بخوبی با خمیرمخلوط می کنیم و شکلات و گردو را هم اضافه می کنیم (در صورت تمایل می توانید کمی کشمش و دارچین هم به مواد بیفزایید).
در این مرحله قالب مخصوص را آماده می کنیم و کف آن را با کاغذ روغنی می پوشانیم و مایه نان را در قالب ریخته و روی آن را گردو می ریزیم و به مدت یک ساعت در فر که از قبل با ۱۸۰ درجه سانتیگراد داغ شده قرار می دهیم تا بپزد. نان موز را بعد از پخنن و سرد شدن برش زده نوش جان کنید.