پیتزا

خمیر پیتزای فوری بدون مخمر

پیتزا، یک غذای فست فودی خوشمزه است که بسیار پُرطرفدار و محبوب هم هست. البته یکی از نکته های مهم آن خمیر پیتزا است که دغدغه ی خیلی ها برای پختن یک پیتزای لذیذ در منزل بوده و همه به دنبال آسان ترین و سریع ترین راه برای درست کردن خمیر پیتزا هستند.

در این مطلب طرز تهیه یک خمیر پیتزای بدون مخمر را می خوانید که به راحتی می توانید آن را آماده کنید و یک پیتزای خوشمزه را نوش جان کنید.

 

مواد لازم برای یک پیتزا:

>> آرد سفید: یک و نیم لیوان

>> ماست: ۲ لیوان

>> شکر: ۱ قاشق چای خوری

>> نمک: به میزان لازم

>> بیکینگ پودر یا جوش شیرین: ۲ قاشق مربا خوری

 

طرز تهیه :

ابتدا مواد پیتزای خود را آماده کنید و کنار بگذارید چرا که این خمیر نیاز به استراحت ندارد و بعد از آماده شدن باید استفاده شود.

برای شروع ؛ بعد از الک کردن آرد، جوش شیرین، شکر و نمک را با آن مخلوط کرده و همه ماست را بتدریج اضافه کنید و بخوبی مخلوط و ورز دهید تا جایی که خمیر به دستتان نچسبد و خمیری یک دست و لطیف داشته باشید. اگر لازم بود کمی دیگر ماست و آرد اضافه کنید.

خُب، خمیر پیتزای شما آماده شد؛ نکته مهم این است که این خمیر سریع خشک می شود و باید زود به فکر آماده کردن پیتزای خودتون باشید. فراموش نکنید اگر این خمیر مدت طولانی در فر بماند خشک خواهد شد.

برای داشتن خمیر بیشتر می توانید مواد را ۲ برابر یا ۳ برابر کنید.

برای پخت، فر را از قبل با درجه ۱۸۰ درجه سانتیگراد روشن کنید تا داغ شود و پیتزا را در طبقه پایین به مدت ۲۵ دقیقه بپزید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *