مربای سیب یکی از خوشمزه ترین و خوش عطر و بوترین مرباهاست که محبوبیت زیادی میان مردم دارد و با انواع سیب ها از جمله سیب قرمز، سیب زرد، سیب گلاب و سیب سبز می توانید آن را درست کنید و در وعده در صبحانه با خامه ویا کره نوش جان کنید و از خواص مفید سیب هم بهره مند شوید.
سیب کلسترول را کاهش می دهد، توانایی مغز را بالا می برد، هضم را بهبود می بخشد وباعث استحکام استخوان می شود. سیب سرشار از مواد معدنی، فیبر، انواع آنتی اکسیدان و ویتامین است.
پس با این همه خواص لازمه که دست بکار شوید و این مربای لذیذ را که طرز تهیه آسان و راحتی هم دارد برای خانواده درست کنید.
طرز تهیه:
>> سیب: ۱ کیلو
>> گلاب: نصف فنجان
>> شکر: ۱ کیلو
>> آبلیمو: ۳ قاشق غذا خوری
>> چوب دارچین: مقداری(در صورت تمایل)
طرز تهیه:
برای تهیه این مربا ابتدا سیب ها را بعد از شستن و خرد کردن به همراه چوب دارچین (در صورت تمایل) درون قابلمه حاوی ۳ یا ۴ لیوان آب بپزید تا کمی نرم شوند. سیب های پخته شده را در صافی بریزید و آب و سیب ها را هر کدام را جدا کنار بگذارید.
اگر از چوب دارچین استفاده کردید آنها را خارج و دور بریزید. حالا شکر را درون آب سیب های پخته شده بریزید و روی حرارت قرار دهید تا بجوشد و شکر درون آن حل شود. سپس سیب ها را اضافه کنید و زیر حرارت را کم کنید تا مربا به غلظت مناسب برسد. حالا آبلیمو و گلاب را اضافه کنید و اجازه دهید مربا چند دقیقه بجوشد.
مربای سیب شما آماده شد شعله را خاموش کنید و پس از خنک شدن در ظرف شیشه ای مناسب بریزید و در یخچال نگهداری کنید.
نکته:
– با این روش پخت مربای سیب زرد و طلایی می شود؛ اگر دوست داشتید مربای شما قرمز شود در طول زمان پخت به درپوش قابلمه دمکنی بپیچید.
– سیب ها بعد از خرد شدن در مجاورت هوا تغییر رنگ می دهند اگر دوست نداشتید، سیب های خرد شده را سریع داخل ظرف آب حاوی مقدار کمی سرکه بریزید.