غذای سنتی

سیب‌زمینی و تخم‌مرغ

اگر به فکر تهیه یک غذای ساده و راحت و در عین حال مقوی و خوشمزه هستید سیب زمینی آبپز و تخم مرغ یک انتخاب بی نظیر است. این ساندویچ می تواند یک گزینه عالی برای سحری در ماه رمضان باشد.

 

مواد لازم :

>> کره: ۵۰ گرم

>> نعنا داغ:  به مقدار لازم

>> سیب‌زمینی درشت: ۲ عدد

>>  تخم‌مرغ: ۲ عدد

>> نمک: به مقدار لازم

>> فلفل سیاه : به مقدار لازم

>>  گوجه‌فرنگی و سبزی خوردن: به مقدار لازم

>> نان تُست، نان باگت یا نان سنگک: به مقدار لازم (هر نوع نان که دوست دارید)

 

طرز تهیه :

سیب زمینی ها را خوب شسته و آبپزکنید (در صورت تمایل می توانید سیب زمیتی ها را کبابی کنید). تخم مرغ ها را هم در ظرفی جدا آبپز کنید. بعد از پختن، سیب زمینی ها و تخم مرغ ها را پوست بگیرید و له کنید و با کره، نعنا داغ، نمک و فلفل سیاه بخوبی مخلوط کرده و با سبزی خوردن، گوجه فرنگی و هر نوع نان که دوست دارید سرو و نوش جان کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *