غذای سنتی

یتیمچه

یتیمچه یکی از انواع غذاهای سنتی خوشمزه و ساده ایرانی است و اصالتاً مربوط به شمال غرب ایران و مناطق آذری نشین بوده و طرفداران خاص خود را حتی در جمهوری آذربایجان دارد. یتیمچه غذایی بدون گوشت وبیشتر شبیه به راتاتویی فرانسوی است.

 

طرز تهیه:

>> سیر: ۴ حبه

>>  روغن: نصف پیمانه

>> پیاز متوسط: ۳ عدد

>> زردچوبه: ۱ قاشق چایخوری

>> بادمجان بزرگ: ۶ عدد

>> گوجه فرنگی: ۶ عدد

>> نمک و فلفل: به مقدار لازم

 

 

طرز تهیه:

برای شروع بادمجان ها را بعد از شستن نگینی درشت خرد کرده و درون یک سبد نمک پاشی می کنیم تا تلخی آنها گرفته شود. بعد از ۱ ساعت بادمجان ها را با مقداری روغن درون ماهیتابه سرخ می کنیم تا بپزند. در این فاصله در ماهیتابه دیگر پیاز و سیر خرد شده را تا زمان طلایی شدن تفت می دهیم.

در این مرحله پیاز و سیر تفت داده شده را به بادمجان های سرخ شده اضافه می کنیم و زرد چوبه، نمک و فلفل می ریزیم و با هم تفت می دهیم.

حالا در یک ماهیتابه گوجه فرنگی ها را خرد کرده و کمی تفت می دهیم و به بقیه مواد اضافه می کنیم و حرارت را کم می کنیم و اجازه می دهیم تا غذا جا بیافتد و آب آن کشیده شود.

به همین راحتی یتیمچه خوشمزه شما آماده شد.نوش جان

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *