چاشنی, مربا

مربای شیر

دنیای مرباها بسیار متنوع و پُر ازعطر وطعم و رنگ است، چرا که تقریباً باهمه مواد خوراکی از میوه ها گرفته تا انواع مغزها، می توان یک مربای خوشمزه درست کرد؛ اما مربایی که طرز تهیه آن را در این مطلب می خوانید شاید برای شما تازگی داشته باشد.ولی باید گفت که این مربا به حدی خوشمزه و منحصر به فرد است که به زحمتش می ارزد، حتی می تواند به عنوان یک هدیه ی خاص برای دوستان وعزیزان تان نیز باشد.

 

مواد لازم:

>> شیرپُرچرب: ۲ لیتر

>> شکر: ۲ لیوان

>> وانیل: ۴ قاشق چایخوری

>> بیکینگ پودر: ۳ قاشق چایخوری

 

طرز تهیه:

ابتدا شیر و شکر را دریک قابلمه بزرگ بریزید و روی شعله متوسط قرار دهید و هم بزنید تا شکرحل شده وشیر بجوشد. زمانی که شیرجوشید حرارت را کم کنید ومدام هم بزنید. وانیل و بیکینگ پودر راهم اضافه کنید؛ توجه داشته باشید که وقتی بیکینگ پودر را اضافه کنید شیر کف کرده و سطح آن خیلی بالا می آید بنابراین قابلمه را حتماً بزرگ انتخاب کنید.

هم زدن شیر را به مدت ۳-۴ ساعت و تا زمان پررنگ وغلیظ شدن شیر باید ادامه دهید. در پایان،  قابلمه را کنار بگذارید تا مربای شیر سرد شود سپس در ظرف شیشه ای دردار بریزید و در یخچال قرار دهید. مربای شیر را می توانید تا دو هفته در یخچال نگهداری کنید.

اگر مربا خیلی سفت شد، کمی شیر یا آب اضافه کنید.

نوش جان

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *