اگر به فکر تهیه یک غذای خوشمزه و مغذی هستید کوکوی عدس بهترین گزینه است. این کوکو یکی از انواع غذاهای محبوب و بسیار سالم ایرانی و سرشار از ویتامین است که به روش های متفاوتی طبخ می شود. در اینجا یکی از ساده ترین و سریع ترین روش ها را می خوانید.
مواد لازم:
>> تخم مرغ: ۶ عدد
>> عدس: ۴۰۰ گرم پخته شده
>> آرد گندم: ۲ قاشق سوپخوری
>> پودر سیر: اختیاری
>> سبزی معطر: ۱۵۰ گرم خرد شده
>> پودر تخم گشنیز: اختیاری
>> نمک و فلفل: به مقدار لازم
>> روغن مایع: به مقدار لازم
>> زرد چوبه: به مقدار لازم
طرزتهیه:
عدس را ۲ ساعت قبل بخیسانید سپس با کمی نمک بپزید. بعد از پختن آن را آبکش کرده و کنار بگذارید تا سرد شود. تخم مرغ ها را در ظرفی به خوبی هم بزنید و همه مواد کوکو را به آن اضافه کرده و کاملاً مخلوط کنید.
در مرحله آخر ماهیتابه را با کمی روغن روی حرارت متوسط بگذارید. بعد از داغ شدن روغن، مواد کوکو را درون آن بریزید. زیاد نازک یا کلفت نباشد. بعد از پختن یک طرف کوکو، آن را برش دهید و طرف دیگر را هم سرخ کنید.
این کوکوعدس لذیذ را با خیار شور، گوجه فرنگی و ترشی به همراه نان سرو و نوش جان کنید.