خورشتی, غذای سنتی

سیرواویج

یکی از غذاهای محلی بسیار خوشمزه و پُرطرفدار استان گیلان، خورشتی بسیار خوش طعم و مقوی به نام سیرابیج است که به زبان محلی گیلانی به آن سیرواویج می گویند.

 

موادلازم:

>> برگ تازه سیر: ۳ دسته

>> تخم مرغ:  ۳ عدد

>> زردچوبه: به میزان لازم

>> نمک و فلفل: به میزان لازم

 

طرزتهیه:

برای تهیه این غذای لذیذ ابتدا برگ های سیر را بعد از شستن، نیم سانت نیم سانت خرد کنید ودرون ماهیتابه با زردچوبه و نمک با کمی روغن تفت دهید. برگ های سیرنباید زیاد سرخ و سیاه شود زیرا طعم آن تغییر می کند و تلخ و خشک می شود.

در این مرحله تخم مرغ ها را در یک کاسه بشکنید و نمک، فلفل سیاه و زردچوبه اضافه کنید وهم بزنید تا بافت تخم مرغ ها ازهم باز شود.

بعد از این که برگ های سیر کمی نرم شدند تخم مرغ ها را اضافه کنید و با برگ های سیر مخلوط کنید. زیاد هم نزنید چون بافت و قوام تخم مرغ از بین می رود و ظاهر سیرواویج تغییر می کند. سپس درب ماهیتابه را بگذارید و اجازه دهید تخم مرغ ها پخته شوند. بعد از سفت شدن تخم مرغ سیرواویج را درون ظرف مناسب بریزید و با برنج و ماست سرو و نوش جان کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *