کباب کوبیده مرغ یکی ازغذاهای محبوب و پرطرفدار ایرانی است که بسیار لذیذ و خوشمزه است و به لحاظ روش تهیه شباهت زیادی به کباب کوبیده سنتی دارد با این تفاوت که در تهیه آن به جای گوشت قرمز از گوشت مرغ استفاده می شود. این کباب خوشمزه و آبدار با طعمی فوقالعاده، طرز تهیه آسان و راحتی دارد و خیلی خوش خوراک و لذیذ است.
موادلازم:
>> گوشت بالای ران مرغ: ۶۵۰ گرم خرد شده
>> سینه مرغ: ۳۵۰ گرم خرد شده
>> دنبه ی گوسفند: ۱۲۰ گرم خرد شده
>> سیر: ۳حبه خرد شده
>> فلفل کاپی: ۱عدد
>> کره: ۵۰ گرم
>> پیاز بزرگ: ۱ عدد خرد شده
>> زعفران حل شده: به اندازه لازم
>> جعفری و ریحان: یک دوم پیمانه خرد شده
>> فلفل قرمز: به اندازه لازم
>> نمک و فلفل سیاه: به اندازه لازم
طرز تهیه :
ابتدا مرغ، دنبه، پیاز، فلفل کاپی، سیر، نمک، فلفل سیاه، فلفل قرمز، جعفری و ریحان را باهم خوب مخلوط کنید تا گوشت مرغ مزه دار شده و طعم بگیرد. سپس همه مواد را با چرخ گوشت چرخ کنید. بعد از چرخ شدن به خوبی ورز دهید تا همه مواد کاملاً با هم مخلوط شوند.
کره و زعفران را روی حرارت خیلی کم قرار دهید تا کره ذوب شده و زعفران رنگ بگیرد وبا کره مخلوط شود.
کباب ها را به سیخ بزنید و روی کباب پز قرار دهید. اواسط پخت با فرچه، زعفران و کره ی آب شده ی داغ را بر روی کباب ها بمالید.
در پایان کباب های پخته را درظرف مناسب کشیده و با برنج یا نان و گوجه فرنگی کبابی سرو ونوش جان کنید.