غذای سنتی, کباب

کباب کوبیده مرغ

کباب کوبیده مرغ یکی ازغذاهای محبوب و پرطرفدار ایرانی است که بسیار لذیذ و خوشمزه است و به لحاظ روش تهیه شباهت زیادی به کباب کوبیده سنتی دارد با این تفاوت که در تهیه آن به جای گوشت قرمز از گوشت مرغ استفاده می شود. این کباب خوشمزه و آبدار با طعمی فوق‌العاده، طرز تهیه آسان و راحتی دارد و خیلی خوش‌ خوراک و لذیذ است.

 

موادلازم:

>> گوشت بالای ران مرغ: ۶۵۰ گرم خرد شده

>> سینه مرغ: ۳۵۰ گرم خرد شده

>> دنبه ی گوسفند: ۱۲۰ گرم خرد شده

>> سیر: ۳حبه خرد شده

>> فلفل کاپی: ۱عدد

>> کره: ۵۰ گرم

>> پیاز بزرگ: ۱ عدد خرد شده

>> زعفران حل شده: به اندازه لازم

>> جعفری و ریحان: یک دوم پیمانه خرد شده

>> فلفل قرمز: به اندازه لازم

>> نمک و فلفل سیاه: به اندازه لازم

 

طرز تهیه :

ابتدا مرغ، دنبه، پیاز، فلفل کاپی، سیر، نمک، فلفل سیاه، فلفل قرمز، جعفری و ریحان را باهم خوب مخلوط کنید تا گوشت مرغ مزه دار شده و طعم بگیرد. سپس همه مواد را با چرخ گوشت چرخ کنید. بعد از چرخ شدن به خوبی ورز دهید تا همه مواد کاملاً با هم مخلوط شوند.

کره و زعفران را روی حرارت خیلی کم قرار دهید تا کره ذوب شده و زعفران رنگ بگیرد وبا کره مخلوط شود.

کباب ها را به سیخ بزنید و روی کباب پز قرار دهید. اواسط پخت با فرچه، زعفران و کره ی آب شده ی داغ را بر روی کباب ها بمالید.

در پایان کباب های پخته را درظرف مناسب کشیده و با برنج یا نان و گوجه فرنگی کبابی سرو ونوش جان کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *