اگر به فکر تهیه یک غذای خاص و خوشمزه هستید دلمه نان لواش با مرغ یک انتخاب عالی و دوست داشتنی است و با عطر و طعم عالی که دارد بسیار لذیذ و ترد بوده و می توانید به عنوان میان وعده و یا شام میل کنید.
مواد لازم:
- ادویه مرغ: ۲ قاشق غذاخوری
- سینه مرغ: ۳ تکه نگینی خرد شده
- فلفل دلمه: ۱ عدد برای مزه دار کردن مرغ
- آبلیمو: ۲ قاشق غذاخوری
- سیر: ۲ حبه خرد شده
- پیاز: ۲ عدد خلالی خردشده
- فلفل دلمه ای سبز: ۱ عدد خلالی خرد شده
- فلفل دلمه ای قرمز: ۱ عدد خلالی خرد شده
- روغن مایع: ۳ قاشق غذاخوری
- نمک: به مقدار لازم
طرز تهیه:
برای تهیه این غذای خوشمزه آبلیمو، نمک، ادویه مرغ، یک قاشق روغن مایع، یک عدد پیاز و فلفل سبز را به سینه های نگینی مرغ اضافه و مخلوط کنید و یک ساعت در یخچال قرار دهید تا خوب مزه دار شود.
دراین فاصله درون تابه دو قاشق باقی مانده روغن مایع را بریزید و یک عدد پیاز خلالی باقی مانده را چند دقیقه تفت دهید و بعد فلفل دلمه های رنگی خلالی شده، سیر و کمی نمک را اضافه کنید. سپس مرغ مزه دار شده را اضافه کرده و اجازه دهید با حرارت متوسط مرغ بپزد و آب آن تبخیر شود.
در پایان، وسط هر نان پنیر چدار بریزید و مقداری از مواد را روی آن قرار دهید و نان را مثل بقچه یا هر روشی که دوست دارید بپیچید و در سینی فر که کف آن را چرب کردید از طرف تا خورده قرار دهید و کمی پنیر چدار هم روی آن بریزید و در طبقه وسط فر به مدت ۲۰ دقیقه با دمای ۱۸۰ درجه بگذارید. اگر ازمایکروفر استفاده می کنید با کانوکشن ۱۶۰ درجه ۲۰ دقیقه زمان دهید.
دلمه نان لواش با مرغ را در ظرف مناسب به همراه سُس کچاپ سرو و نوش جان کنید.