املت تخم مرغ و خرما یک گزینه عالی برای وقتی است که فرصت کافی برای پخت و پز ندارید و می خواهید خیلی سریع غذا را آماده کنید. این املت که یک غذای اصیل ایرانی است، طرز تهیه آسان و راحتی دارد و بسیار خوشمزه و لذیذ هم هست.
مواد لازم:
>> تخممرغ: ۶ عدد
>> گردو: ۲ عدد خرد شده (اختیاری)
>> زردچوبه: به مقدارلازم
>> خرما: ۱۲ عدد
>> کره: ۱ قاشق غذاخوری (اختیاری)
>> فلفل سیاه: به مقدارلازم
>> پودر آویشن: به مقدارلازم
>> نمک: به مقدارلازم
>> روغن: به مقدارلازم
طرزتهیه:
ابتدا گردوها را پوست گرفته و کمی خرد کنید. خرماها را به دو نیم تقسیم کنید وهسته آن ها را بیرون بیاورید و به همراه گردو در کره و کمی روغن مایع با حرارت متوسط تفت دهید، دقت کنید خرماها نسوزند. وقتی بافت خرماها نرم شد زردچوبه را اضافه کرده و کمی تفت دهید. دراین مرحله تخم مرغ ها را به همراه فلفل سیاه، پودر آویشن و نمک اضافه کرده و به آرامی مخلوط کنید و اجازه دهید تا تخممرغها کمی سفت شوند.
املت تخم مرغ و خرما به همین راحتی آماده شد، با نان مورد علاقه سرو و نوش جان کنید.