چاشنی

دیپ زاتزیکی

دیپ‌ها یکی از خوشمزه‌‌‌ترین و پرطرفدارترین چاشنی‌هایی هستند که می‌توان آن‌ها را با انواع غذاها سرو کرد. زاتزیکی که به عنوان طعم دهنده در کنار انواع غذاهای گریل شده و انواع کباب یا کتلت، مرغ و فلافل وغذاهای مختلف استفاده می شود اصالتاً یک دیپ یونانی است و محبوبیت زیادی درترکیه و یونان دارد. این چاشنی در کشور یونان به خاطر طعم لذیذ و دلچسبی که به ساندویچ می دهد در انواع ساندویچ ها هم استفاده می شود.

 

مواد لازم:

>> ماست چکیده: ۲ پیمانه

>> خیارشور: ۲ عدد

>> فلفل سیاه: به مقدار لازم

>> پودرسیر یا سیرتازه: به مقدار دلخواه

>> نمک: کمی

>> روغن زیتون: برای تزئین

 

طرز تهیه:

برای درست کردن این دیپ خوشمزه خیارشور را رنده کرده و یا خیلی ریز خرد کنید و با ماست و بقیه مواد بخوبی مخلوط کنید و یک ساعت درون یخچال قرار دهید سپس با کمی روغن زیتون تزئین و در کنارغذا سرو و نوش جان کنید.

 

>> نکته:

– دیپ‌ها را می‌توانید تا چند روز داخل یخچال نگهداری کنید.

– اگر خیارشوردرشت خرد شود، مواد به خوبی با هم ترکیب نمی‌شوند و ظاهر و طعم دیپ خوب نخواهد شد.

– چون دراین دیپ خیارشوراستفاده می شود میزان نمک مصرفی باید کم باشد.

– زاتزیکی را می توانید به تنهایی با نان پیتا یا چیپس هم نوش جان کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *