سُس مایونز یکی از خوشمزهترین و پرمصرف ترین سُس در جهان است، این سُس پرطرفدار و محبوب که برای طعم دهی به انواع ساندویچ ، فست فود و سالاد مورد استفاده قرار می گیرد طرز تهیهی بسیار آسانی دارد و فقط با چند ماده که در هر خانه ای پیدا می شود به راحتی می توانید این سُس را آماده کنید.
مواد لازم:
>> شکر:۱ قاشق غذاخوری
>> تخم مرغ: ۳ عدد
>> روغن مایع یا روغن زیتون: نیم لیتر
>> فلفل سیاه: به مقدار لازم
>> سرکه سفید: یک سوم پیمانه
>> آبلیمو: ۱ قاشق مرباخوری
>> نمک:۱ قاشق چایخوری
>> پودرخردل یا سُس خردل: نصف قاشق چای خوری
طرز تهیه:
برای تهیه سُس مایونز خانگی تخم مرغ ها را در کاسه ای بشکنید و به همراه شکر، سرکه سفید، آبلیمو، پودرخردل یا سُس خردل، فلفل سیاه و نمک درون مخلوط کن بریزید و خوب مخلوط کنید سپس روغن مایع یا روغن زیتون را به تدریج اضافه کرده و تا حدی مخلوط کنید که سُس شما غلیظ شود( از همزن برقی هم می توانید استفاده کنید). بعد از آماده شدن در ظرف شیشه ای ریخته و درون یخچال قرار دهید.
به خاطر داشته باشید که به علت نداشتن مواد نگهدارنده این سُس را باید یکی دوروزه مصرف کنید.