غذای سنتی

رشته پلو با واویشکا

اگر به فکر تهیه یک غذای سریع و خوشمزه هستید پیشنهاد ما واویشکا با رشته پلو است که طرز تهیه ساده و آسانی دارد. رشته پلو، یک غذای سنتی و پُرطرفدار ایرانی است که در بسیاری از نقاط کشور طبخ می‌شود. واویشکا هم اصالتاً یک خوراک گیلانی است، شما می‌توانید با ترکیب این دو یک غذای لذیذ با عطر و طعم عالی برای ناهار و شام آماده کنید.

 

مواد لازم برای ۳ نفر :

>> گوشت چرخکرده: ۲۵۰ گرم

>> رشته پلویی: ۱۰۰ گرم

>> برنج: ۳ پیمانه

>> سیب زمینی: ۲ عدد

>> کره یا روغن: ۱ قاشق غذاخوری

>> نمک: به مقدار لازم

>> زعفران دم کرده: ۲ قاشق سوپ خوری

>> پیاز: ۱ عدد ریز خرد شده

>> سیر: ۲ حبه رنده شده

>> رب گوجه فرنگی: به میزان دلخواه

>> زردچوبه: به میزان لازم

>> فلفل: به میزان لازم

>> نمک: به میزان لازم

>> روغن: به میزان لازم برای سرخ کردن

 

طرز تهیه:

برای شروع ابتدا برنج را که از قبل یک ساعت خیساندید درون قابلمه روی حرارت متوسط قرار دهید تا بجوش آید سپس رشته پلویی و کره را اضافه و مخلوط کنید. بعد از این که آب برنج کشیده شد یک قاشق زعفران دمکرده روی آن بریزید و دم کنی را بگذارید تا پلو دم بکشد.

در این فاصله سیب زمینی را پوست بگیرید ونگینی خرد کنید و درون مقداری روغن سرخ کنید و کنار بگذارید. حالا پیاز ریزخرد شده را درون روغن تفت دهید تا بلوری شود. در مرحله بعد گوشت چرخ کرده را تفت دهید تا تغییر رنگ دهد. سیر رنده شده، زردچوبه، فلفل، نمک، رُب و زعفران دم کرده را به همراه نصف استکان آب به تابه اضافه و حرارت را کم کنید تا گوشت بپزد و خوراک آبش را بکشد و جا بیافتد. درمرحله آخر سیب زمینی را اضافه کنید و کنار بگذارید.

در پایان رشته پلو را درون ظرف مناسب بکشید و کنار آن واویشکا بریزید و به همراه ماست یا ترشی سرو و نوش جان کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *