ساندویچ, غذای سنتی

ساندویچ سفیده تخم مرغ

ساندویچ تخم مرغ ساندویچی خوشمزه با طرز تهیه آسان و سریع است که مناسب میان وعده و حتی وعده های اصلی غذایی است و با روش های متنوعی می توان آن را آماده کرد، اما در این مطلب طرز تهیه این ساندویچ را با سفیده تخم مرغ می خوانید که بسیار لذیذ و خوش عطر و طعم است.

 

مواد لازم برای ۲ نفر:

>> نان باگت: ۲ عدد

>> فلفل دلمه: یک دوم، نگینی خرد شده

>> سفیده تخم مرغ‌ : ۲ عدد

>> سُس کچاپ: ۱ قاشق غذاخوری

>> کره: ۱ قاشق مرباخوری

>> پنیر پیتزا: یک سوم پیمانه

>> زیتون: ۴ عدد، خرد شده

>> آویشن: به مقدار لازم

>> فلفل: به مقدار لازم

>> نمک: به مقدار لازم

 

طرز تهیه:

برای شروع زرده های تخم مرغ را جدا کنید و کنار بگذارید. سفیده های تخم مرغ را در کاسه ای بریزید و بخوبی هم بزنید تا از لختگی در بیاد، حالا پنیر پیتزا را با سفیده مخلوط کنید. در این مرحله ماهیتابه را به همراه کره روی شعله متوسط قرار دهید تا کره ذوب شود سپس سفیده تخم مرغ و پنیر پیتزا را درون ماهیتابه بریزید تا بپزد. در این فاصله نان باگت ها را طولی بُرش داده و جدا کنید. دو عدد نصف نان روی تخم مرغ قرار دهید و تخم مرغ را روی نان ها برگردانید و اجازه دهید پشت نان ها داخل ماهیتابه کمی تفت بخورد. درهمین حال روی تخم مرغ سُس گوجه فرنگی، زیتون، فلفل دلمه‌ای بریزید. در پایان آویشن، نمک و فلفل سیاه بپاشید و نیمه دیگر نان را روی آن قرار دهید و ساندویچ را از ماهیتابه خارج کرده و سرو و نوش جان کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *