ماهی یکی از غذاهای لذیذ و خوشمزه و بسیار پرطرفدار است. البته به شرطی که قبل از پخت بخوبی مرینت و مزه دار شده باشد. روش های مختلفی برای این کار وجود دارد تا بتوان بوی زُهم آن را برطرف کرد و طعم و مزه ای لذیذ به آن داد. در این مطلب با یکی از بهترین و موثرترین روش های مرینت کردن ماهی همراه ما باشید.
مواد لازم:
>> آرد سفید: ۱ بسته نیم کیلویی
>> زردچوبه: ۳ قاشق غذاخوری
>> پودرسیر: ۲ قاشق غذاخوری
>> پودر پیاز: ۱ قاشق غذاخوری
>> پودر پاپریکا: ۱ قاشق غذاخوری
>> فلفل قرمز: نصف قاشق غذاخوری
>> فلفل سیاه: نصف قاشق غذاخوری
>> ادویه کاری: ۱ قاشق غذاخوری (یا ادویه مخصوص ماهی، گرام ماسالا)
⫸ ⫸ کم یا زیاد بودن هر کدام از ادویهها بستگی به ذائقه شما دارد.
برای تهیه این پودر ماهی همه ادویه ها را بخوبی با آرد مخلوط کنید و در ظرف دربسته ای درون یخچال نگهداری کنید و هر بار که لازم بود ماهی را مرینت کنید ابتدا ماهی را با یک حبه سیر رنده شده یا کوبیده شده به همراه نمک آغشته کرده و به مدت نیم ساعت در یخچال استراحت دهید و سپس با این پودر مخصوص که درست کردید آغشته کنید و بعد در روغن داغ سرخ کنید.
نوش جان