سیب زمینی یکی از خوراکی های پُرکاربرد و محبوب در آشپزی است که بسیار مقوی و مغذی بوده و سرشار از پتاسیم، منیزیم، فیبر، ویتامین های C و B۶ است که برای سلامت قلب و استخوان ها بسیار مفید است. در این مطلب پخت سیب زمینی با روشی ابتکاری و به صورت رژیمی را می خوانید که می تواند بهترین گزینه برای یک میان وعده فانتزی و یا دورچین غذای اصلی باشد.
مواد لازم:
>> سیب زمینی: ۶ عدد
>> پودر زیره: ۲ قاشق چایخوری
>> فلفل سیاه: به مقدار دلخواه
>> روغن زیتون: یک چهارم فنجان
>> نمک: ۲ قاشق چایخوری
>> پودر پاپریکا: نصف قاشق چایخوری
طرز تهیه:
برای شروع ابتدا سیب زمینی ها را بشورید و پوست بگیرید و به صورت حلقه ای ببرید و با قالب قلبی شکل بُرش بزنید و در قابلمه حاوی آبجوش به مدت ۴ دقیقه آبپز کنید. بعد از این مدت آبکش کرده و کنار بگذارید. سپس پودر زیره، فلفل، پودر پاپریکا و نمک را به روغن زیتون اضافه کرده و سیب زمینی ها را کاملاً به این مواد آغشته کنید. در مرحله بعد سینی فر را با فویل بپوشانید و با روغن مایع کمی چرب کنید و سیب زمینی ها را روی فویل بچینید. سینی را درون فر که از قبل با دمای ۲۰۰ درجه سانتیگراد روشن کردید به مدت ۲۵ دقیقه قرار دهید. در نیمه های پخت سیب زمینی ها را پشت و رو کنید تا طرف دیگر آن ها هم سرخ شود.
نوش جان