پیش غذا

هویجِ عسلی

هویجِ عسلی ترکیبی بی‌نظیر و یک انتخاب سالم، انرژی‌زا و خوشمزه برای تمام اعضای خانواده است. هویجِ عسلی را می توانید به عنوان یک میان وعده سالم و مقوی و یا همراه غذای اصلی سِرو کنید. در این مطلب با طرز تهیه طعم جدیدی از هویج همراه ما باشید.

 

مواد لازم برای ۳ نفر:

>> هویج خردشده: ۳ فنجان

>> عسل: ۲ قاشق چای‌خوری

>> آب: نصف فنجان

>> فلفل: به میزان لازم

>> نمک: به میزان لازم

>> جعفری: ۳ قاشق چای‌خوری (خردشده)

>> پوست: نصف قاشق چای‌خوری(لیمو رنده‌ شده)

 

طرز تهیه:

برای درست کردن این خوراکی خوشمزه ابتدا هویج ها را بخوبی بشورید و خُرد کنید سپس آبپز کنید. بعد از پخت آبکشی کرده و درون ظرف مناسب قرار دهید و بقیه مواد لازم را روی هویج بریزید و کاملاً مخلوط کنید. به همین راحتی هویجِ عسلی شما آماده شد در صورت تمایل می‌توانید این خوراکی را به همراه لیموناد تازه میل کنید.

نوش جان

 

نکته:

— یکی از سبزیجات غنی و سرشار از مواد مغذی بیواکتیو مانند کارتینوئید ها و فیبرهای رژیمی هویج است. همچنین این ماده مغذی نقش بسیار مهمی در رشد سالم کودکان دارد چرا که حاوی مقادیر زیادی ویتامین آ، ویتامین ب ۱ ، کلسیم ، منیزیم و آهن است.

— مصرف عسل برای نوزادان زیر یکسال باعث مسمومیت بوتولیسم  می شود.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *