پوره گل کلم یکی از خوشمزه ترین پیش غذاها با عطر و طعم متفاوت است که بسیار مقوی و سالم بوده و می توانید آن را در کنار غذای اصلی سرو کنید. پوره گل کلم طرز تهیه آسان و راحتی دارد و گزینه ای مناسب برای افراد وگان و گیاه خوار به شمار می رود.
مواد لازم:
>> سیر: ۶ حبه
>> پنیر پارمسان: یک سوم فنجان
>> گل کلم: ۱ عدد
>> خامه یا شیر پُر چرب: یک سوم پیمانه
>> روغن زیتون: یک سوم فنجان
>> پیازچه: به مقدار لازم برای تزئین
>> فلفل: به میزان لازم
>> نمک: به میزان لازم
طرز تهیه:
برای درست کردن این پوره لذیذ ابتدا فر را با دمای ١٧٠ درجه سانتیگراد روشن کنید. در این فاصله گل کلم را خوب بشورید و به همراه سیر بدون پوست در فویل آلومینیومی بپیچید و به مدت ۵۵ دقیقه در طبقه وسط فر قرار دهید تا بخوبی پخته و نرم شود. بعد از پخت، آن را از فر خارج کرده و درون ظرف مناسبی قرار دهید و کاملاً پوره و له کنید. در مرحله آخر بقیه مواد را به گل کلم و سیر پوره شده اضافه کرده و با پیازچه خرد شده تزئین و سرو کنید.
نوش جان
::::: نکته:
> می توانید گل کلم را به جای پختن در فر، بخار پز کنید. به این صورت که آن را کمی خرد کنید و به همراه سیر در سبد بخارپز بگذارید و سبد را روی آب داخل قابلمه قرار دهید درب آن را ببندید و اجازه دهید به مدت ۱۵ دقیقه یا تا زمانی که کاملاً نرم شود بپزد. بعد از پخت با پشت چنگال له و پوره کنید.
> برای پخت سریع تر، می توانید گل کلم ها را ۱٠ دقیقه در زودپز بپزید.
> پوره گل کلم بسیار کم کالری بوده و منبع خوبی از فیبرهای غذایی، پروتئین، تیامین، ریبوفلاوین، فسفر، پتاسیم، ویتامین K، ویتامین C، ویتامین B۶، فولات، اسید پانتوتنیک و منگنز است.