خاستگاه این نوشیدنی محبوب و بی نظیر جنوب آسیا و هند است. در طب سنتی هندی (آیورودا) برای حفظ سلامتی و تقویت قوای جسمی از مخلوط ادویه های متعدد از جمله میخک، دارچین، رازیانه، فلفل سیاه، زنجبیل، ریحان مقدس، جوز هندی، هل، بادیان ستارهای و دیگر ادویه ها در تهیه چای ماسالا استفاده میشد. در این مطلب با روش آماده کردن چای ماسالا با پودر آماده همراه ما باشید.
مواد لازم:
>> شیر: یک دوم پیمانه
>> آب جوش: یک دوم پیمانه
>> شکر یا عسل: به میزان لازم
>> پودر چای ماسالا: ۱ قاشق چایخوری پُر
طرز تهیه:
برای تهیه این نوشیدنی جادویی با عطر و طعم رویایی ابتدا آب را بجوشانید. شیر را هم روی حرارت متوسط قرار دهید تا به آرامی بجوشد. سپس پودر چای ماسالا را به شیر اضافه کنید و بخوبی هم بزنید تا یکدست شود. حالا آب جوش را به مخلوط شیر و چای ماسالا اضافه کرده و مجدداً هم بزنید در آخر مقداری شکر یا عسل به نوشیدنی اضافه کرده و گرم سرو و نوش جان کنید.
برخی از خواص چای ماسالا:
افزایش انرژی – تقویت سیستم ایمنی – بهبود هضم – حفظ سلامت قلب – پیشگیری از دیابت – کاهش درد و التهاب – درمان اختلالات خواب – درمان آلزایمر و زوال عقل – آنتی اکسیدان قوی – کمک به درمان سرطان – و …