غذای سنتی

کباب شيره

کباب شیره یک خوراک خوشمزه و لذیذه که اصالتاً از غذاهای سنتی جنوب کشور است و به آن سرگنجشکی جنوبی هم می گویند. در این مطلب با طرز تهیه این غذای ترش و شیرین با عطر و طعمی متفاوت همراه ما باشید.

 

مواد لازم برای ۴ نفر:

>> رُب تمرهندی: يک بسته کوچک

>> شکر: ۳ قاشق سوپخوری

>> دارچين: ۱ قاشق چايخوری

>> گوشت چرخ کرده مخلوط: ۲۵۰ گرم

>> پياز: ۲ عدد

>> فلفل سیاه: به ميزان لازم

>> زردچوبه: به ميزان لازم

>> روغن مايع: به ميزان لازم

>> پودر تخم گشنيز: ۱ قاشق سوپخوری

>> نمک: به ميزان لازم

 

طرز تهيه:

ابتدا یکی از پیازها را خُرد کرده و با کمی روغن سرخ کنید. پیاز دیگر را رنده ریز کنید و همراه پودر تخم گشنيز، فلفل و نمک با گوشت بخوبی مخلوط کنید. رُب تمرهندی را با یک و نیم لیوان آب مخلوط کرده و سپس صاف کنید. حالا زردچوبه، شکر، ۲ ليوان آب و مایه ی تمرهندی را به پياز داغ آماده شده اضافه کرده و حرارت را کمی زیاد کنید بعد از جوش آمدن با گوشت ها کوفته ريزه درست کنيد و درون آن بریزید. درب ظرف را بگذارید و حرارت را کم کنید اجازه دهید تا کباب شیره پخته و آب آن غلیظ شود. در انتها دارچین را اضافه کنید و همراه نان یا برنج سرو کنید.

نوش جان

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *