غذای ملل

تخم مرغ پلو

اگر به فکر تهیه یک غذای متفاوت و کم هزینه هستید پیشنهاد ما تخم مرغ پلوست که بسیار خوشمزه بوده و خیلی سریع و راحت می توانید آن را آماده و نوش جان کنید. در این مطلب با روش طبخ تخم مرغ پلو که اصالتاً یک غذای کره ای و چینی است همراه ما باشید.

 

مواد لازم:

⫸ تخم‌مرغ: ۲ عدد

⫸ برنج: ۲ پیمانه پخته شده

⫸ كنجد: ۱ قاشق چایخوری برای تزئین

⫸ روغن مایع: ۲ قاشق غذاخوری

⫸ نمک: نصف قاشق چایخوری

⫸ پیازچه‌: ۲ قاشق سوپخوری خرد شده

 

طرز تهیه:

برای تهیه این غذای خوشمزه ابتدا برنج پخته شده را به همراه کمی نمک و یک قاشق غذاخوری روغن مایع چند دقیقه تفت دهید. در این فاصله تخم مرغ ها را در کاسه ای بشکنید و نمک بپاشید و با چنگال هم بزنید تا از لختگی بیرون بیاد. برنج تفت داده شده را به کنار ماهیتابه هدایت کنید و در فضای خالی ماهیتابه یک قاشق روغن مایع را بریزید و تخم مرغ همزده را در همان قسمت مدام هم بزنید تا ببندد سپس تخم مرغ ها را با برنج خوب مخلوط کنید و پیازچه خرد شده را اضافه کنید و ۲ تا ۳ دقیقه تفت دهید.

تخم‌مرغ پلو شما به همین راحتی آماده شد در ظرف مناسب بکشید و با کنجد تزئین و سرو کنید.

نوش جان

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *