بورانی بادمجان با گردو یک پیش غذای خوشمزه با عطر و طعم بی نظیر است که در کنار انواع غذاها می توانید سرو و نوش جان کنید. بورانی ها انواع مختلفی دارند از جمله بورانی اسفناج، کدو، لبو، هویج و . . . که هر یک طعم بی نظیری دارند. در این مطلب با روش تهیه بورانی بادمجان با گردو که مزه ی فوق العاده ای دارد همراه ما باشید.
مواد لازم:
>> سیر: ۴ حبه رنده شده
>> ماست چکیده: ۴ پیمانه
>> بادمجان: ۸ عدد كبابی و ساطوری شده
>> گردو: ۴ قاشق غذاخوری خرد شده
>> نعناع خشک: ۱ قاشق چایخوری
>> فلفل: به میزان لازم
>> نمک: به میزان لازم
>> روغن زیتون: برای تزئین (اختیاری)
طرز تهیه:
برای شروع روی بادمجان ها چند سوراخ ایجاد کرده و آن ها را کبابی کنید و پوستشان را جدا کنید. در مرحله بعد بادمجان های کبابی را ساطوری کنید و درون کاسه ای مناسب بریزید سپس ماست چکیده، گردوی خرد شده، سیر رنده شده، نعناع خشک، فلفل و نمک را اضافه و بخوبی مخلوط کنید.
بورانی بادمجان و گردو آماده است تزئین و سرو کنید.
نوش جان