غذای ملل

خاویار بادمجان

خوراک خاویار بادمجان، یکی ازغذاهای سنتی و اصیل روسی است که ضمن این که بسیار خوشمزه و لذیذه، اقتصادی هم هست. این غذای جذاب و پرطرفدار که روس ها به آن ” ایگرا” می گویند با عطر و طعم متفاوت و بی نظیر طرز تهیه سریع و راحتی دارد.

 

مواد لازم:

>> بادمجان: ۴ عدد كبابی و پوست گرفته

>> گوجه فرنگی: ۳ عدد كبابی و ریز خرد شده

>> پیاز: ۲ عدد ساطوری ریزخرد شده

>> رب گوجه‌ فرنگی: ۲ قاشق غذاخوری

>> جعفری: ۲ قاشق سوپخوری ساطوری شده

>> فلفل دلمه‌ای قرمز: ۲ عدد كبابی و ریزخرد شده

>> سیر: ۴ حبه ریز رنده شده

>> آبلیمو: ۲ قاشق سوپخوری

>> فلفل سیاه: به میزان لازم

>> نمک: به میزان لازم

 

مواد لازم:

برای شروع درون ماهیتابه پیازریز خرد شده را به همراه کمی روغن تفت دهید بعد از نرم و بلوری شدن، سیر له شده و فلفل دلمه ای كبابی و ریزخرد شده را اضافه و۲ دقیقه تفت دهید سپس رُب گوجه فرنگی، فلفل، آبلیمو، جعفری خرد شده، گوجه‌فرنگی كبابی ریزخرد شده ، بادمجان كبابی ریزخرد شده و نمک را اضافه و بخوبی مخلوط کنید و چند دقیقه تفت دهید. در مرحله آخر حرارت را کم کنید و درب ماهیتابه را بگذارید و اجازه دهید تا خاویار بادمجان جا بیافتد و آبش کشیده شود.

خوراک خاویار بادمجان لذیذ و خوشمزه آماده شد در ظرف مناسب بکشید و با نان بربری یا سنگک سرو کنید.

نوش جان

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *