اگر به فکر تهیه یک شیرینی خوشمزه، تُرد و راحت هستید، رول ارده را به شما پیشنهاد میکنیم. این شیرینی فوق العاده خوش طعم و پرطرفدار خیلی سریع و بی دردسر آماده میشود و بسیار سالم و مقوی است. رول ارده را می توانید به عنوان دسر یا یک عصرانه متفاوت و دلچسب نوش جان کنید. در این مطلب با روش تهیه این شیرینی محبوب و لذیذ همراه ما باشید.
مواد لازم:
⫸ خمیریوفکا: ۶ عدد
⫸ ارده: ۱ پیمانه
⫸ شکر: ۱ پیمانه
⫸ تخم خرفه: به میزان لازم
⫸ کنجد: به میزان لازم
⫸ روغن مایع: نصف پیمانه
⫸ زرده تخم مرغ: برای رومالی رول ها
طرز تهیه:
برای تهیه این شیرینی بسیار خوشمزه ابتدا شکر، تخم خرفه و ارده را درون روغن مایع بریزید و بخوبی ترکیب کنید سپس خمیر یوفکا را باز کنید و از ترکیب مواد آماده شده روی همه قسمت آن بمالید. حالا از عرض یوفکا به صورت کاملاً کیپ رول کنید. رول ها را به قطعات ۳ سانتی برش بزنید و درون سینی فر که کاغذ روغنی پهن کردید بچینید و روی آن ها را با زرده تخم مرغ رومالی کرده و کنجد بپاشید. در پایان سینی فر را به مدت یک ربع درون فر که قبلاً با حرارت ۱۸۰ درجه سانتیگراد گرم کردید قرار دهید تا رول ها بپزند و روی آن ها طلایی شوند.
بعد از پخت، رول ها را از فر بیرون بیاورید و پس از خنک شدن در ظرف مناسب بچینید و سرو کنید.
نوش جان