اگ ناگ یک نوشیدنی گرم بین المللی و بسیارخوشمزه و مقوی است که اصالتاً آمریکایی است و طرفداران بسیاری دارد. در این مطلب با روش تهیه این نوشیدنی محبوب همراه ما باشید.
مواد لازم :
>> شیر نارگیل: ۱فنجان(یا شیرپرچرب)
>> جوز هندی: نصف قاشق چایخوری
>> خرما: ۲ فنجان(پوست کنده و له شده)
>> شربت افرا: یک سوم فنجان
>> پودر دارچین: نصف قاشق چایخوری
>> نمک: یک چهارم قاشق چایخوری
>> بادام: سه چهارم فنجان(یک شب خیسانده و پوست کنده)
>> آب: ۲ فنجان
طرز تهیه:
برای تهیه این نوشیدنی دلچسب همه مواد را بعد از آماده کردن درون مخلوط کن بریزید و بخوبی مخلوط کنید تا ترکیب یکدستی حاصل شود سپس در قابلمه مناسب بریزید و روی حرارت متوسط قرار دهید تا گرم شود. اگر تمایل داشتید می توانید به صورت سرد میل کنید.
در پایان نوشیدنی اگ ناگ را داخل لیوان یا فنجان مناسب بریزید و با کمی پودر گردو و دارچین تزئین و سرو کنید.
نوش جان
— نکته:
اگر دوست داشتید یک عدد چای کیسهای را ۲ دقیقه داخل مواد نوشیدنی قرار دهید تا عطر و رنگ چای به آن اضافه شده و رنگ و طعم بهتری به نوشیدنی بدهد.