سالاد و دسر

سالاد کاپریس با ژامبون

یکی از معروف ترین سالادهای بین المللی که طرفداران زیادی در بسیاری کشورها دارد سالاد کاپریس است که اصالتاً یک سالاد ایتالیایی می باشد که با مواد اولیه محدود خیلی ساده و راحت می توانید آن را آماده کنید. در این مطلب با طرز تهیه سالاد کاپریس با ژامبون بوقلمون همراه ما باشید.

 

مواد لازم:

>> زیتون: ۲۵۰ گرم بدون هسته

>> گوجه فرنگی: ۳ عدد (درشت خرد شده)

>> سُس بالزامیک یا سُس پستو: ۳ قاشق غذاخوری

>> پنیر موزارلا: ۳۰۰ گرم مکعبی خرد شده

>> ژامبون بوقلمون: ۶ ورق نواری بُرش خورده و رول شده

>> آووکادو: درشت خرد شده (اختیاری)

>> فلفل سیاه: به مقدار لازم

>> نمک: به مقدار لازم

 

طرز تهیه:

برای آماده کردن این سالاد لذیذ ابتدا در یک ظرف مناسب مواد خرد شده را کنار هم چیده و فلفل، نمک و سُس بالزامیک یا سُس پستو را بجز ژامبون بوقلمون روی بقیه مواد بریزید و سرو کنید.

نوش جان

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *