غذای سنتی, ماهی و میگو

ماهی تنوری در فویل

یکی از غذاهای لذیذ و سالم که ارزش غذایی بالایی دارد ماهی است که خوردن آن حداقل هفته ای یک بار توصیه می شود. در این مطلب همراه ما باشید با یکی از روش های سالم طبخ ماهی که مضرات روغن سرخ کردنی را هم ندارد.

 

مواد لازم:

– پودر زیره: ۱ قاشق چایخوری

– پودر آویشن: ۳ قاشق چایخوری

– پودر پیاز: ۲ قاشق چایخوری

– فلفل سیاه: به مقدار لازم

– پودر سیر: نصف قاشق چایخوری

– نمک: به مقدار لازم

– روغن زیتون: یک چهارم پیمانه

– لیمو ترش: ۲ عدد برش خورده

– پیاز: ۱ عدد خرد شده

– سیر: ۲ حبه خرد شده

– گوجه فرنگی: ۱ عدد در صورت تمایل

– سیب زمینی: ۱ عدد در صورت تمایل

 

طرز تهیه:

برای طبخ این ماهی خوشمزه ابتدا آن را خوب بشورید و کاملاً خشک کنید سپس تمام قسمت های ماهی را روغن زیتون بمالید و بیرون و داخل ماهی را با ادویه های اشاره شده مزه دار کنید. حالا درون شکم ماهی را پیاز خرد شده و سیر قرار دهید و ماهی را روی فویل آلومینیومی بگذارید و گوجه فرنگی، لیمو ترش و سیب زمینی برش خورده را کنار آن قرار دهید و فویل را کاملاً ببندید و روی سینی فر بگذارید و به مدت یک ساعت با دمای ۲۵۰ درجه سانتی گراد در طبقه وسط فر بپزید.

نوش جان

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *