سالاد و دسر

دسر كِرم پسته

یکی از دسرهای خوشمزه و مقوی که بسیار لذیذ و پرطرفداره، دسر كِرم پسته است که یک دسر ایتالیایی است. در این مطلب با طرز تهیه راحت و سریع این دسر زیبا و دوست داشتنی همراه ما باشید.

 

مواد لازم برای ۲ نفر :

⫸ پودر پسته: یک دوم پیمانه

⫸ خامه: ۲ قاشق سوپخوری

⫸ زرده تخم مرغ: ۲ عدد

⫸ شیر: ۲ ‌لیوان

⫸ شیرعسل: ۴ قاشق سوپخوری

⫸ شکر: ۴ قاشق سوپخوری

⫸ وانیل: یک چهارم قاشق چایخوری

⫸ نشاسته ذرت: ۲ قاشق غذاخوری

 

طرز تهیه:

برای تهیه این دسر فوق العاده ابتدا نشاسته را درون شیر سرد ریخته و تا زمان حل شدن کامل هم بزنید. بعد از حل شدن نشاسته، شیرعسل، وانیل را اضافه کنید و روی حرارت کم قرار دهید و هم بزنید. زرده تخم مرغ و شکر را درون یک کاسه تا زمان کِرم رنگ شدن زرده ها هم بزنید سپس به تدریج به شیر اضافه کنید و به هم زدن ادامه دهید تا همه مواد کاملاً مخلوط شوند بعد از این که شیر غلیظ و مانند فرنی شد از روی حرارت بردارید و به هم زدن ادامه دهید تا رویه نبندد. حالا خامه و پودر پسته را اضافه کنید و بخوبی مخلوط کنید تا یکدست شود. در پایان درون لیوان های مورد نظر بریزید و یکی دو ساعت درون یخچال قرار دهید سپس تزئین و سرو کنید.

نوش جان

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *