پیش غذا

بطاطا حره

یکی از پیش غذاهای معروف و تند عربی که بسیار لذیذه، بطاطا حره یا سیب زمینی تند است. این پیش غذا که با سیب زمینی و ادویه تهیه می شود اصالتاً لبنانی بوده و محبوبیت زیادی میان اعراب دارد. شما هم اگر به غذاهای تند و آتشین علاقه دارید با روش پخت این پیش غذای راحت و سریع همراه ما باشید.

 

مواد لازم برای ۳ نفر:

>> سیب زمینی: ۳ عدد

>> سماق: ۱ قاشق غذاخوری

>> پودر پیاز: ۱ قاشق غذاخوری

>> فلفل سیاه: یک سوم قاشق چایخوری

>> پودر فلفل قرمز: نصف قاشق چایخوری

>> پودر پاپریکا: به میزان لازم

>> زردچوبه: به میزان لازم

>> پونه کوهی: کمی

>> تخم گشنیز: کمی

>> سیر: ۳ حبه

>> گشنیز یا جعفری: چند برگ خرد شده

>> روغن زیتون: به میزان لازم

>> نمک: به میزان لازم

>> ماست موسیر: ۳ قاشق غذاخوری (اختیاری)

 

طرز تهیه:

برای تهیه بطاطا حره ابتدا سیب زمینی ها را بعد از شستن آبپز کنید و پوست  بگیرید و مکعبی درشت خرد کنید و کنار بگذارید. در این فاصله پوست سیرها را بگیرید و ریز رنده کنید و با پودر پیاز، پودر فلفل قرمز، پودر پاپریکا، زردچوبه، فلفل سیاه، تخم گشنیز، سماق، پونه کوهی و روغن زیتون مخلوط کنید و سیب زمینی ها را بخوبی به آن ها آغشته کنید تا کاملاً مزه دار شوند این مرحله را به آرامی انجام دهید تا سیب زمینی ها له نشوند. در مرحله آخر سیب زمینی ها را روی سینی فر که چرب کردید بچینید و در طبقه وسط فر با دمای ۱۸۰ درجه به مدت  ۱۵ دقیقه بپزید؛ بهتر است اواسط پخت، سیب زمینی ها را پشت و رو کنید تا همه قسمت های آن خوب سرخ شود.

در پایان ماست موسیر را کف ظرف سرو پهن کنید و روی آن کمی جعفری یا گشنیز خرد شده بپاشید و سیب زمینی ها را روی آن بریزید و سرو کنید.

نوش جان

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *