سُس شکلات با بافتی غلیظ و کشدار از چاشنیهای لذیذ شیرینیپزی است که میتوانید از آن برای تزئین انواع شیرینی، بستنی، دسرهای شکلاتی و نوشیدنی استفاده کنید و خوراکی خود را لذیذتر کنید. این سُس شکلات را می توانید به همراه کره یا خامه در وعده صبحانه هم نوش جان کنید و از عطر و طعم آن لذت ببرید.
مواد لازم:
⫸ پودر كاكائو: سه چهارم پیمانه
⫸ آرد: ۱ قاشق غذاخوری
⫸ وانيل: یک دوم قاشق چایخوری
⫸ شیر پرچرب یا آب: ۱ پیمانه
⫸ شكر: یک دوم پيمانه
⫸ نمک: ۱ پنس
طرز تهيه:
برای تهیه سُس شکلات ابتدا درون یک قابلمه مناسب پودر کاکائو، شکر، آرد و نمک را با هم مخلوط کنید و به تدریج آب یا شیررا اضافه کنید و روی گاز قرار دهید و با همزن دستی تا زمان جوشیدن هم بزنید بعد از به جوش آمدن حرارت را کم کنید و اجازه دهید چند دقیقه با حرارت کم به آرامی بجوشد سپس وانیل را اضافه کنید و شعله را خاموش کنید. بعد از خنک شدن درون ظرفی مناسب بریزید و در یخچال نگهداری کنید.
از خواص كاكائو می توان به محافظت از سلولها در برابر التهاب، تقویت سیستم ایمنی، بهبودعملکرد مغز و سلامت قلب وعروق اشاره کرد.