غذای ملل

چیلبیر

چیلبیر یک املت لذیذ و خوشمزه ترکیه ای است که بسیار محبوب و  پرطرفدار است و معمولاً در رستوران‌های این کشور به عنوان صبحانه سرو می شود. در این مطلب با طرز تهیه این املت جذاب و شگفت‌انگیز همراه ما باشید.

 

مواد لازم:

>> ماست چکیده: ۱ پیمانه

>> سیر: ۱ حبه رنده شده

>> کره: ۲ قاشق غذاخوری

>> تخم‌مرغ: ۳ عدد

>> فلفل قرمز: به مقدارلازم

>> نعناع خشک: به مقدارلازم

>> سرکه‌ انگور: ۱ قاشق غذاخوری

>> نمک: به مقدار لازم

>> آب: به مقدار لازم

>> روغن زیتون: ۱ قاشق غذاخوری

 

طرز تهیه:

برای پخت این املت متفاوت ابتدا ماست چکیده را با سیر رنده شده مخلوط کنید و کف ظرف سرو پخش کرده و کنار بگذارید. حالا سرکه را به همراه مقدار مناسبی آب درون قابلمه بریزید و روی شعله قرار دهید تا بجوشد سپس به کمک یک قاشق، آب درون قابلمه را در یک جهت به صورت دورانی هم بزنید تا گرداب ایجاد شود و به آرامی یکی ازتخم مرغ ها را وسط گرداب بشکنید دقت کنید که زرده متلاشی نشود. گهگاهی آب را به صورت دورانی هم بزنید تا چرخش گرداب حفظ شود وقتی سفیده ی تخم‌مرغ بست قبل از آن که زرده تخم ‌مرغ سفت شود آن را به وسیله‌ی کفگیر آبکش بیرون بیاورید و روی ماست چکیده قرار دهید. به همین ترتیب تمام تخم‌ مرغ‌ها را آماده و روی ماست بچینید و کمی نمک بپاشید.

در مرحله آخر کره و روغن زیتون را درون ماهیتابه کوچک داغ کنید وپودر فلفل قرمز و نعناع خشک را کمی تفت دهید مراقب باشید نعناع نسوزد. وقتی عطر نعناع بلند شد آن را روی تخم مرغ ها بریزید و به همراه نان مورد علاقه، سبزی خوردن یا پیاز سرو کنید.

نوش جان

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *