پیتزا, فست فود

چیکزا

اگر به فکر تهیه یک غذای هیجان انگیز و جذاب هستید پیشنهاد می کنیم چیکزا را یک بار امتحان کنید. این غذای متفاوت ترکیبی بسیار لذیذ و خوشمزه از پیتزا و مرغ است که می توانید به عنوان میان وعده یا شام آماده کنید و از عطر و طعم آن لذت ببرید.

 

مواد لازم برای ۲ نفر :

⫸ سینه مرغ: ۲عدد

⫸ سوسیس و کالباس: به میزان لازم

⫸ قارچ: ۳ عدد

⫸ فلفل دلمه‌ای: یک دوم

⫸ پنیر پیتزا: به مقدار لازم

⫸ پاپریکا: ۲ قاشق چایخوری

⫸ پودر سیر: نصف قاشق چایخوری

⫸ آویشن: نصف قاشق چایخوری

⫸گوجه گیلاسی: به مقدار دلخواه

⫸ روغن زیتون: ۱ قاشق غذاخوری

⫸ فلفل سیاه: به مقدار لازم

⫸ نمک: به مقدار لازم

 

طرز تهیه:

برای تهیه این غذا ابتدا پاپریکا، آویشن، فلفل سیاه، پودرسیر و نمک را باهم مخلوط کنید سپس سینه مرغ را از قُطر به دو قسمت تقسیم کنید و روی آن ها را از ادویه های مخلوط شده بپاشید و بعد با روغن زیتون مرغ‌ها را مزه‌دار کنید و درون ماهیتابه نچسب دو طرف مرغ ها را به صورت نیم پزسرخ کنید. در مرحله بعد تکه های مرغ را خارج کنید و روی آن ها فلفل دلمه‌ای، قارچ اسلایس شده، گوجه گیلاسی برش خورده، سوسیس یا کالباس بُرش خورده و پنیر پیتزا بریزید و در طبقه وسط فر که از قبل با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد گرم کردید به مدت ۱۰ دقیقه قرار دهید تا پنیر ذوب شود و سوسیس و کالباس بپزند.

می توانید در همان ماهیتابه که تکه های مرغ را سرخ کردید مواد روی مرغ ها را قرار دهید و درِ ماهیتابه را بگذارید تا پنیر ذوب شود. در این حالت سوسیس و کالباس و فلفل دلمه ای و قارچ را باید جداگانه از قبل کمی تفت داده باشید.

چیکزا را بعد از آماده شدن، در ظرف مناسب سرو و بعد از برش دادن، با سُس دلخواه نوش جان کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *