دسته‌بندی نشده

ترافل انجیر شکلاتی

ترافل انجیر شکلاتی با مغز گردو یک شیرینی جذاب و خوشمزه است که بسیار مغذی و مفید می باشد. این ترافل با بافت نرم و لطیفش از شیرینی های سنتی استان تبریز است که بسیار راحت و آسان آماده می شود. در این مطلب با طرز تهیه ترافل انجیر شکلاتی همراه ما باشبد.

 

مواد لازم:

>> خامه صبحانه: ۱ پاکت

>> گردو: ۱ لیوان

>> پودر نارگیل: ۱ پیمانه

>> شکلات شیری یا تلخ: ۲ بسته

>> انجیرخشک: ۲۰ عدد

>> بیسکوئیت پتی بور: ۲ بسته ساده یا کاکائویی

 

طرز تهیه:

برای تهیه این ترافل های فوق العاده خوشمزه ابتدا انجیرها را بشورید و چوب آن ها را بگیرید و درون کاسه بریزید و روی آن ها آب داغ بریزید و کنار بگذارید تا نرم شوند بعد از۱۰ دقیقه آبکش کنید. دراین فاصله خامه را روی شعله خیلی کم حرارت دهید بعد از داغ شدن، شکلات را اضافه کنید تا درون خامه ذوب شود حالا بخوبی با خامه مخلوط کنید. سپس بیسکویت ها را کاملاً پودر کنید و کم کم به مخلوط شکلات و خامه اضافه کنید. مواد را هم بزنید تا به صورت خمیری که به دست نچسبد در بیاید. حالا داخل هر انجیر را با  گردو پر کنید.  سپس مقدار مناسبی از خمیر شکلاتی را در دست خود پهن کنید و یک انجیر پر شده با گردو را داخل آن قرار دهید و به طور کامل گرد و کاور کنید. ترافل های آماده شده را در پودر نارگیل بغلتانید و به مدت نیم ساعت در یخچال قرار دهید. بعد از این مدت از یخچال خارج کنید و درصورت تمایل برش بزنید و سرو کنید.

نوش جان

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *